Cancellation Policy

Bellingegård er en gammel herregård, som er beliggende på Østfalster midt mellem Nykøbing Falster og Stubbekøbing i smukke omgivelser nær skov og strand. Bellinge ligger 2 km fra slottet Corselitze og i umiddelbar nærhed af cykelruten Berlin – København.

Den nærliggende Tromnæs strand er en dejlig sandstrand, og den kan nås på 4 min. pr. bil og 12 min. på cykel. Nykøbing Golfklub og Falster Golfklub ligger begge i en afstand af 8 km.


Værelser:
Værelserne forefindes på første sal i hovedbygningen. Her er der både enkelt- og dobbeltværelser med mulighed for opredning samt et stort 2-delt værelse med selvstændigt soverum og opholdsstue.


Faciliteter:
Der er fra alle værelser let adgang til et stort badeværelse, som kun undtagelsesvis benyttes af flere familier. (Max. 2 familier).
På gangen er der indrettet et opholdshjørne med vinkelsofa og en spiseplads til 6 personer. Der er et lille tekøkken med el-komfur, el-ovn, kaffemaskine, mikrobølgeovn og køleskab m.

Frys.

Der forfindes WI-FI. Den parklignende have er forsynet med diverse havemøbler og der er mulighed for at lege, grille og spille udendørs spil, eksempelvis badminton og kroket.

Der er udlån af cykler, og mulighed for at leje en ridehest, da Bellingegård tillige huser en rideskole.

Hunde og kæledyr er velkomne.